Nicuşor Dan vrea un al doilea mandat la PMB: ”Este nevoie de continuitate”

Nicușor Dan primar General
Nicușor Dan primar General
19 iunie 2022, 14:19

„Până în 2024 mai trebuie să facem multe din lucrurile de care am vorbit aici: metroul de suprafaţă în zona de nord ar fi un lucru foarte important pentru care o să ieşim foarte curând în achiziţie pentru peroane, după ce am făcut studiu de prefezabilitate. (…) Deci sunt foarte multe lucruri pe care să le facem noi până în 2024 şi atunci evident că feedback-ul pe care ni-l vor da bucureştenii va fi foarte important în decizia fiecăruia dintre noi. Eu, evident, că îmi doresc să continui, pentru că administraţia publică e pe termen lung. Am terminat discuţiile în mai 2021 şi primul tramvai din cele 100 a venit în august în iulie 2022. Deci, administraţia publică e pe termen lung, Bucureştiul este un oraş în care nu s-au făcut lucruri structurale ani de zile şi atunci e nevoie de continuitate, da!”, a afirmat Nicuşor Dan duminică.

Întrebat primarul cărui partid simte că este, Dan s-a descris drept „un primar independent, care are o relaţie foarte bună cu o majoritate formată din USR, PNL şi PMP”.

”Acum sunt un primar independent, susţinut de trei partide, USR, PNL şi PMP, şi care încearcă să aibă o relaţie foarte bună cu fiecare din aceste trei partide.”

„(…) Deci nu aţi auzit – chiar dacă există, ca în orice formă de colaborare politică, coaliţie, există tensiuni – în linii mari într-un an şi jumătate de mandat, lucrurile au mers în această colaborare. Deci nu aţi auzit de scandaluri în Consiliul General între aceste formaţiuni politice? 99 % din proiectele pe care le-am propus în Consiliul General au trecut şi asta presupune o discuţie înainte, şi o negociere, şi o disponibilitate de a colabora pentru care trebuie să mulţumesc acestor partide”, a afirmat Nicușor Dan.

Bucureștenii trebuie să aibă răbdare

El adaugă că transmite bucureştenilor „un mesaj de a avea răbdare până la finalul mandatului pentru a vedea materializate” proiectele începute.

Bucureştenii să înţeleagă că există o perioadă de maturitate a proiectelor pe care noi le facem cu actuala administraţie şi am un mesaj de a avea răbdare până la finalul mandatului, pentru a le vedea materializate. Bineînţeles că, dacă ne uităm la poza de moment şi mai ales la aşteptările pe care bucureştenii le-au avut şi mai ales cei care m-au susţinut, lucrurile pot să pară că cumva… întârziate, ca să le spun aşa”, a mai declarat edilul general al Capitalei, într-o emisune la Prima Tv.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite