Nicuşor Dan: Un loc de joacă unic în Bucureşti va fi amenajat în parcul Regele Mihai I, cu o investiţie de 500.000 de lei

13 iunie 2022, 13:55

„Demarăm zilele următoare, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii ‘Parc freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi’, unul din cele 4 proiecte câştigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă din 2021. Proiectul presupune amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, cu o suprafaţă de 500 mp, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, pe amplasamentul numit ‘la Rampe’, a scris, pe facebook, edilul-şef al municipiului Bucureşti.

(w620) Parc

Conform aceasteia, investiţia se adresează copiilor cu vârsta de peste 12 ani, care vor avea posibilitatea practicării sportului în aer liber într-un cadru special conceput pentru ei şi care întruneşte criteriile de siguranţă necesare.

Durata estimată a realizării studiului de fezabilitate este de 6 luni, iar valoarea contractului pentru realizarea acestuia este de 25.000 lei fără TVA. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 500.000 lei cu TVA, a mai precizat primarul Nicuşor Dan.

(w620) Parc, Bucu

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite