Nicuşor Dan: Bilete gratuite la teatre şi muzee, pentru cei vaccinaţi pe 1 iunie la centrul de vaccinare din mașină

Primarul Capitalei Nicușor Dan
Primarul Capitalei Nicușor Dan
31 mai 2021, 15:18

„Toţi cei care se vor vaccina anti-COVID-19 mâine, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei vor primi bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti. Dacă vă vaccinaţi pe 1 iunie, puteţi merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteţi să vizitaţi muzee din Bucureşti sau să vedeţi spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituţiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei şi sunt valabile până la finalul anului”, a scris edilul general, pe Facebook.

Centrul din Piaţa Constituţiei s-a deschis pe 29 aprilie, vaccinul folosit fiind cel de la compania Pfizer. Persoanele care doresc să se imunizeze aici se pot prezenta doar cu actul de identitate şi un chestionar de triaj completat. Chestionarul poate fi accesat pe platforma RoVaccinare. Centrul funcţionează de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 20.00 şi dispune de patru fluxuri.

Pe 13 mai, edilul general transmitea că un număr de 12.000 de bucureşteni s-au vaccinat anti-COVID la centrul de vaccinare din mașină din Piaţa Constituţiei în primele două săptămâni de la inaugurare.

 

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite