Nicușor Dan: Alegerile locale vor fi într-un singur tur şi vom fi din nou în situaţia în care am fost în 2020, 2016, în care dreapta va avea sau nu va avea un candidat comun

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan
Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan
3 martie 2023, 16:37

„Lucrurile astea se vor întâmpla în septembrie 2024. Mai avem un an şi jumătate până atunci şi avem multe lucruri de făcut în administraţie până atunci. Ce se va întâmpla în 2024? O să fie nişte alegeri, foarte probabil într-un singur tur. Toată societatea civilă şi-ar dori să fie în două. Vor fi într-un singur tur şi vom fi din nou în situaţia în care am fost în 2020, 2016, situaţia în care dreapta va avea sau nu va avea un candidat comun”, a spus Nicuşor Dan despre faptul că în spaţiul public se vehiculează o posibilă candidatură a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei din partea PSD şi PNL.

Întrebat de jurnalişti dacă negociază cu PNL să îi susţină candidatura, el a răspuns că este „foarte devreme” pentru astfel de discuţii. „Cel puţin un an şi jumătate de acum o să facem administraţie şi în momentul ăla sigur că suntem oameni politici, o să avem toate discuţiile politice necesare”, a afirmat Nicuşor Dan.

Chestionat de presă legat de faptul că sunt voci din PSD care spuneau că PNL şi PSD se vor prezenta cu candidaţi comuni la alegeri în marile municipii, el subliniat că este o decizie care nu îl priveşte. „Ce pot eu să vă spun? Că am avut ieri o şedinţă de Consiliu General (…) în care toate proiectele (…) mai puţin unul, au trecut”, a adăugat edilul general al Capitalei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite