Nicușor Dan, la TVR: A existat o mare simpatie în USR față de Dacian Cioloș, care nu și-a exprimat însă public viziunea politică

1 iunie 2017, 22:46

„În relația asta nu a contat foarte mult USR, a contat Dacian Cioloș, în sensul că dacă el voia să vină în USR, trebuia să vină să spună că ‘ader la principiile și la modul în care funcționează acest partid’, cu riscul ca el să rămână mic o perioadă de timp, asta era o opțiune, și alta, ‘eu vreau să unific dreapta ca să câștigăm alegerile din 2020’. El nu a venit în spațiul public să tranșeze răspunsul la întrebarea aceasta”, a spus Nicușor Dan la TVR.

Nicușor Dan  a arătat că nu i-a lansat o invitație lui Dacian Cioloș pentru a intra în rândurile USR, dar nici nu a fost o unanimitate în USR pe tema respectivă.

Nicuşor Dan şi-a dat demisia din fruntea celei de a treia forțe politice din Parlament, după ce aseară conducerea partidului a decis prin vot să se poziţioneze împotriva schimbarii Constituției, pentru redefinirea familiei. Preşedintele demisionar şi-a lăsat însă o portiţă: în cazul în care un for de conducere superior va anula decizia, Nicuşor Dan e dispus să revină în partid. Doar că liderii USR par hotărâți să ducă procedurile până la capăt.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite