Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a fost anunțat oficial că poate participa la funeraliile bunicului său

8 decembrie 2017, 20:14

Nicolae, împreună cu logodnica sa, Alina Maria Binder, va participa la funeraliile bunicului său.

Am anunțat încă din ziua în care Majestatea Sa ne-a părăsit că Nicolae va participa la funeralii. Lucrurile erau stabilite încă de atunci, nu exista niciun dubiu legat de participarea sa, relatează Camelia Csiki.

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, a postat pe Facebook un mesaj emoţionant după moartea bunicului său. Nicolae Medforth-Mills a fost scos anul trecut din linia de succesiune.

Nu doar Nicolae este invitat să participe la ceremonia de înmormântare a Regelui Mihai, ci și cea de-a treia fiică a Majestății Sale, Irina Walker. Ea și-a pierdut titlul princiar după ce a avut probleme cu justiția în SUA. Irina a fost absolvită de orice vină. Va participa la funeralii împreună cu soțul ei, John Wesley Walker.

Regele Mihai va fi înmormântat sâmbătă, 16 decembrie, în Necropola Regală din Noua Catedrală de la Curtea de Argeș. Se va odihni lângă Regina Ana, cea care i-a stat alături mai bine de 70 de ani.

Ceremonia va fi privată, în prezența Custodelui Coroanei, a Familiei Regale a României și a membrilor Familiilor Regale străine prezenți la eveniment. Publicul va avea acces doar în fața porții de intrare în parcul Arhiepiscopiei de Argeș. Presa va avea acces în fața Noii Catedrale de la Curtea de Argeș.

Televiziunea Română va difuza în exclusivitate funeraliile Regelui Mihai I al României și va asigura producţia tuturor ceremoniilor, în colaborare cu Trinitas TV. TVR va pune la dispoziţie semnalul TV pentru toate televiziunile interesate.

Programul funeraliilor Regelui Mihai I al României AICI .

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite