Cupa Mondială 2018 – EXCLUSIV LA TVR. Neymar vrea titlul mondial cu Brazilia!

Brazilia - Camerun 4-1
Brazilia - Camerun 4-1
24 mai 2018, 14:39

‘Astăzi putem spune că evoluţia lui Neymar este cu mult mai bună şi cu mult mai rapidă decât speram noi’, a afirmat preparatorul fizic al selecţionatei Braziliei, Fabio Mahseredjian, într-o conferinţă de presă la Teresopolis, unde ‘Selecao’ a început pregătirile pentru Cupa Mondială din Rusia.

‘Neymar evoluează foarte bine şi se antrenează în fiecare zi, cu exerciţii fizice. Probabil, de acum în colo, câte puţin, va începe să joace normal cu restul echipei, iar acest lucru va favoriza mai mult recuperarea sa’, a mai spus preparatorul fizic.

Specialistul a afirmat că este dificil de anticipat în ce formă fizică se va afla atacantul la debutul Braziliei la Cupa Mondială, pe 17 iunie cu Elveţia la Rostov, dar staff-ul brazilian se declară ‘optimist’.

Accidentat la piciorul drept la finalul lunii februarie, cel mai scump fotbalist din istorie nu a mai jucat de trei luni, chiar dacă a reluat antrenamentele cu mingea în urmă cu opt zile alături de PSG.

Pregătirea Braziliei a debutat oficial luni, cu 16 din cei 23 de jucători convocaţi în urmă cu o săptămână de selecţionerul Tite.

După marele debut cu Elveţia, pe 17 iunie la Rostov, Brazilia va întâlni Costa Rica pe 22 iunie la Sankt Petersburg, şi Serbia, pe 27 la Moscova, în cadrul Grupei E.  Toate meciurile sunt în direct şi în exclusivitate la Televiziunea Română.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite