Neymar a marcat cel mai tardiv gol din istoria Cupei Mondiale de fotbal, în meciul cu Costa Rica. Brazilianul a înscris în minutul 90+7

22 iunie 2018, 22:23

Anterior, patru goluri au fost marcate în minutul 90+5, potrivit contului de Twitter al FIFA.

Selecţionata Braziliei a învins foarte greu Costa Rica, scor 2-0 la Sankt Petersburg, în Grupa E a Cupei Mondiale 2018 din Rusia.

Cvintupla campioană mondială s-a impus mai greu decât era de aşteptat şi decât o arată scorul, prin golurile marcate de Philippe Coutinho (90+1) şi Neymar (90+7).

Finalul de meci a fost copleșitor pentru Neymar, care nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns, după ce a marcat al doilea gol al brazilienilor.

(w620) Neymar emo

Costa Rica nu a existat în atac în partida cu Brazilia, dar nici Selecao nu a impresionat. Echipa lui Tite a marcat în prima repriză prin Gabi Jesus, însă golul a fost anulat pentru offside.

Dupa pauză, brazilienii au început furios, iar același Gabi Jesus a lovit transversala și imediat Coutinho a ratat și el incredibil. Nici Neymar nu a avut mai mult noroc și a irosit două mari ocazii.

Cu un sfert de ora înainte de final, decarul Braziliei a căutat și a obținut penalty-ul, dar după ce a revăzut faza, centralul Bjorn Kuipers a revenit asupra deciziei și nu a mai acordat lovitura de pedeapsa.

Deși se îndrepta spre încă un egal, Brazilia a rezolvat meciul în prelungiri. Mai întâi Coutinho, cu golul din minutul 91, pentru ca  tabela să fie închisă la 2-0 de Neymar.

(w620) Gol Brazil

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite