Nepotul Regelui Mihai se însoară cu o româncă. „Îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii”

21 august 2017, 08:56

Regele Mihai I i-a urat fericire și pace sufletească nepotului său

Casa Regală a trimis un comunicat de presă prin care anunță că Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători.

Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală, precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia.

Custodele Coroanei a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteței Sale Regale.

___________

Nepotul Regelui Mihai spune că a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în urmă cu o lună, în timpul vacanței petrecute împreună în Cornwall. Inelul de logodna este datat 29 iulie 2017.

Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.

Sursă: Nicholas de Roumanie Medforth Mills

Nicolae mai spune ca a privit intotdeauna cu admiratie si respect casnicia bunicilor sai, pe care doreste sa o ia exemplu.

Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare.

Sursă: Nicholas de Roumanie Medforth Mills

Nunta va avea loc în vara anului 2018. Alina Maria Binder şi nepotul Regelui Mihai s-au cunoscut în urmă cu doi ani, exact în 29 iulie, de aceea i-a cerut mâna în această zi.

Inelul pe care l-a ales nepotul Regelui pentru viitoarea mireasă este safir cu diamante.

Nicolae are 32 de ani şi a câstigat simpatia românilor în 1992, când l-a însoţit pe Regele Mihai, în prima vizită permisă de autorităţile române, după exilul impus de comunişti. La vârsta de 25 de ani, Nicolae a primit titlul de principe, iar din 2008 a participat la mai multe acţiuni, ecologiste şi caritabile.

Din 2012, când s-a mutat în România, a reprezentat Casa Regală în mai multe activităţi publice. La 1 august 2015, i-a fost retras titlul şi a fost exclus din linia de succesiune la Tronul României, fără o explicaţie clară.

Presa a vehiculat că urma să devină tatăl unui copil pe care nu ar fi dorit să îl recunoască. Copilul, o fetiţă, s-a nascut in februarie 2016.

Nicolae i-a cerut mamei, prin avocatul său, efectuarea unui test de paternitate, dar tânara a refuzat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite