Nepoții Reginei Elisabeta vor face de gardă la catafalc sâmbătă seara. În mod excepțional, prințul Harry va purta uniformă, deși i-au fost retrase titlurile militare

William și Harry  în spatele sicriului reginei Elisabeta a II-a spre Westminster Hall
William și Harry în spatele sicriului reginei Elisabeta a II-a spre Westminster Hall
16 septembrie 2022, 12:28

Este un ultim omagiu adus de nepoții Reginei. La cererea Regelui, William și Harry vor fi amândoi în uniformă, deși lui Harry i s-au retras titlurile militare după ce a ales să se desprindă de Casa Regală și să ducă o viață obișnuită în Statele Unite. De altfel, la procesiunea prin care sicriul cu trupul Reginei a fost mutat de la Palatul Buckingham la Westminster Hall, Harry nu a purtat uniforma militară.

(w500) William È™

Regina Elisabeta a II-a lasă în urmă patru copii, opt nepoți și 12 strănepoți. Cel mai mare fiu, devenit Regele  Charles al III-lea, este căsătorit cu Camilla, devenită Regină Consoartă și are doi fii cu prima soție, prințesa Diana: William, moștenitorul tronului, și Harry.

Prințesa Regală Anne, singura fiică a Reginei, este căsătorită cu vice amiralul Timothy Laurence și are doi copii cu primul ei soț, căpitanul Mark Phillips: Peter Phillips și Zara Tindall.

Prințul Andrew, Ducele de York, este al treilea copil al Reginei și are două fiice cu fosta sa soție, Ducesa de York: Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie.

Prințul Edward, Contele de Wessex este copilul ei cel mai mic. Este căsătorit cu Sophie, Contesa de Wessex și au doi copii – Louise și James Mountbatten-Windsor.

Prințul William, moștenitorul Tronului, fiul cel mare al Prințului Charles și al primei sale soții, Diana, este căsătorit cu Catherine, Ducesa de Cambridge.  William și Kate au devenit acum prinți de Wales și duci de Cornwall, moștenind titlurile de Charles, devenit Rege. Au trei copii – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Ducele de Sussex, Harry, este fiul cel mic al Prințului Charles și al primei sale soții, Diana, Prințesa de Wales. Este căsătorit cu Meghan, Ducesa de Sussex și au doi copii.

CITIȚI ȘI: Lacrimi și reverențe pentru Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Copiii Majestății Sale se reunesc la catafalcul mamei lor. Regele Charles al III-lea, în vizită în Țara Galilor

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit. 70 de ani de domnie, o viață dedicată serviciului public

William, noul prinț de Wales, a făcut o mărturisire emoționantă după moartea bunicii sale: „Însoțirea sicriului a fost problematică. A reînviat amintiri”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite