Naţionala masculină de tenis de masă a pierdut dramatic în fața Sloveniei, după ce a condus cu 2-0, în primul meci de calificare la CE

28 martie 2018, 10:43

România a pierdut dramatic în fața Sloveniei un meci care s-a jucat în studiourile TVR.

România a condus cu 2-0 după victoriile lui Ovidiu Ionescu și Adrian Crișan. Nu a fost de ajuns, însă.

Slovenia, medaliată cu bronz la ultimul european, a întors meciul și a câștigat cu 3-2, reușind al doilea succes în grupă, după victoria 3-0 cu Belgia.

Tricolorii sunt nevoiți să se impună în dubla cu Belgia, pentru a obține calificarea directă la Campionatul European pe echipe de anul viitor din Franța.

Pentru România au evoluat Adrian Crişan, Ovidiu Ionescu, Hunor Szocs şi Cristian Pletea, antrenor Andrei Filimon, antrenor secund Ionţ Seni. Echipa Sloveniei a fost formată din Boian Tonic, Modul Deni, Darko Jurcic, Jan Zibrat, antrenor Andrea Oistershek.

TVR are deja în palmares organizarea de meciuri ale reprezenativelor de tenis de masă, după ce partidele de calificare, atât ale fetelor, cât şi pe cele ale băieţilor, la Campionatele Europene de anul trecut au avut loc în incinta Televiziunii. De altfel, Televiziunea Română a marcat şi o premieră, fiind gazda primei competiţii sportive internaţionale organizate într-un studio TV.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite