Muzică live și mai puțini spectatori la Eurovision 2021! Joi seară, la „România 9”, vom afla melodia care va reprezenta România

3 martie 2021, 21:40

Eurovision 2021 este cel mai mare și cel mai așteptat eveniment, după o perioadă plină de restricții, care ne-a furat toate bucuriile. Organizatorii au analizat patru variante posibile pentru a ține evenimentul în siguranță.

Scenariul cu spectacol live și mai puțini spectatori a fost câștigător!

Liana Stanciu: „Scenariul B înseamnă că, practic, sunt așteptate toate cele 41 de delegații, în speranța că vor putea călători toate – pentru că sunt restricții. Au apărut și toate normele pe care va trebui să le respectam noi, țările participante. Va trebui să ne izolăm cu 5 zile înainte de plecare. Obligatoriu un test PCR cu nu mai mult de 72 de ore înainte de deplasarea la Rotterdam„.

Odată ajunse, toate delegațiile sunt testate din nou și cazate în hoteluri, de unde vor ieși doar pentru repetiții la scenă.

Anul acesta nu se mai organizează niciun eveniment de socializare, iar toate întâlnirile se fac online.

România va fi reprezentată de Roxen. Artista va cânta o piesă nouă, aleasă de un juriu de specialitate, despre care vom afla mai multe mâine seară, la emisiunea „România 9”, de la TVR1.

Eurovision 2021 se va desfășura în luna mai, la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite