Muzică, dans, focuri de artificii și distracție până dimineață! Se anunţă o noapte albă pe străzile multor oraşe la trecerea în noul an

28 decembrie 2017, 19:10

Bucureştiul intră în 2018 cu HIT REVELION. Zeci de mii de bucureștenii sunt așteptați la petrecerea organizată de Primăria Capitalei în parteneriat cu centrul cultural ARCUB. Organizatorii anunță un show dinamic cu momente de balet, artificii și efecte de lumină. Totul a fost pregătit în detaliu.

În Piața George Enescu din Capitală, pentru cea mai mare petrecere de Revelion, pregătirile sunt în toi. Zeci de oameni lucrează la amenajarea scenei pe care, în noaptea dintre ani vor urca zeci de artiști.

Și în parcul Titan din sectorul 3 al Capitalei, primăria organizează o petrecere – concert în aer liber, la care sunt așteptați, la fel ca în anii trecuți, peste 15.000 de oameni. Amenajarea scenei este și aici apropape gata.

La Cluj, 20 de mii de oameni sunt aşteptaţi în Piaţa Unirii pentru a întâmpina împreună noul an.

Petrecerea dintre ani va fi una specială, marchează primul eveniment din anul Centenarului. Distracția va fi asigurată de DJ Project și Mira, Ro-Mania și Hara, cu al lor hit „Ne vedem la Cluj”. La cumpăna dintre ani, toți cei prezenți în Piața Unirii vor primi un pahar de țampanie ți vor putea urmări un spectacol de lasere și artificii.

Un spectacol de excepție îi așteaptă și pe timișoreni în noaptea dintre ani. Scena este pregătită, iar vremea se anunță excelentă pentru cei care vor să petreacă în fața Operei.

Pentru craioveni marele Revelion este la Universitate.

Pe cei care vor să petreacaă Revelionul în aer liber la Iași îi așpteaptă un spectacol incendiar cu vedete și muzică bunaă. Vor urca pe scenă Mihai Mărgineanu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Rona Hartner şi Fanfara 10 Prăjini. Capul de afiş este artistul australian Faydee.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite