Multe dintre teatrele, operele şi filarmonicile din ţară şi-au reluat activitatea cu publicul

22 februarie 2021, 18:20

Orchestra Filarmonicii „George Enescu” apare pe scenă în formulă camerală, cu mai puţini instrumentişti care stau distanţaţi. Şi în faţa a cel mult 200 de spectatori. S-au vândut toate biletele pentru concerte din momentul în care s-au redeschis sălile pentru public.

Bucuria artiştilor a fost şi mai mare pentru că vin din ce în ce mai mulţi tineri la concerte. De obicei, media de vârstă era de 55-60 de ani.

Iar în aşteptarea unei stagiuni pline şi desfăşurată în condiţii normale, Filarmonica George Enescu anunţă că din toamnă director de onoare va fi marele pianist şi dirijor Christian Zacharias.

Şi cei mici au nevoie de cultură iar la Teatrul Ţăndărică se merge ca pe vremuri. Se joacă toate spectacolele cu casa închisă, dar din cele 300 de locuri din sală pot fi ocupate doar o treime.

În repertoriul Teatrului de Animaţie Ţăndărică sunt 26 de spectacole pentru copii şi 6 pentru adolescenţi şi adulţi. Acum însă, spectacolele au fost din nou suspendate pentru că un angajat al teatrului a fost depistat cu Covid. Dar după perioada de siguranţă, cei mici sunt din nou aşteptaţi la teatru.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite