Multe cupluri speră că vor putea avea nunta visată anul acesta

8 martie 2021, 11:14

Frumusețea  și prospețimea primăverii când natura revine la viață îi îndeamnă pe mulți îndrăgostiți să se gândească să își unească destinele la un moment dat.

Dar organizarea unui asemenea eveniment  precum nunta se poate transforma de multe ori  într-o adevărată aventură. Din acest motiv  ajutorul specialiștilor din domeniu este binevenit. Ne poate salva de stres, nemulțumiri, nopți nedormite și poate un eșec. 60 de specialiști în domeniu s-au reunit în aceste zile la Iași pentru a-i ajuta pe viitorii miri să își organizeze nunta mult visată.

Pentru că mireasa este în centrul atenției la marele eveniment  designerii au pregătit modele diverse  de la rochii clasice, avangardiste, tip sirena sau prințesă.

Și când oferta este atât de bogată e cam greu să te hotărăști.

Pentru că ținută miresei să fie completă  domnișoarele au găsit  la acest eveniment și  propuneri de bijuterii și  servicii de make-up . Nu trebuie să uitam că la o nuntă extrem de importante sunt verighetele, invitațiile și tortul miresei.

Nici mirii nu sau fost uitați de către designeri. Pentru ei costumele croite cu migală și în tendințele anului 2021 așteptau să fie achiziționate. Vizitând toate standurile viitorii miri au putut trece în revistă toate detaliile unei nunți perfecte. Nu ne rămâne decât să le uram… Casă de piatră!

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă