Monica Niculescu şi Jelena Ostapenko vor juca finala de dublu la Doha (WTA)

Perechea M.Niculescu/J.Ospaenko
Perechea M.Niculescu/J.Ospaenko
4 martie 2021, 17:35

Niculescu şi Ostapenko au reuşit să le învingă pe principalele favorite după o oră şi 18 minute de joc.

Krejcikova şi Siniakova, duble campioane de Mare Şlem, după titlurile obţinute împreună în 2018, la Roland Garros şi Wimbledon, au jucat finala anul acesta la Australian Open, iar Krejcikova a obţinut titlul la dublu mixt la Melbourne, alături de americanul Rajeev Ram.

Începutul semifinalei a fost unul echilibrat, dar favoritele au reuşit să câştige patru ghemuri consecutive de la 2-2 şi şi-au adjudecat primul set cu 6-2. Actul secund a fost echilibrat până la 3-3, după care Niculescu şi Ostapenko au reuşit să joace mei bine şi să profite de erorile adversarelor, câştigând cu 6-3.

Echilibrul a fost nota dominantă şi în super tiebreak, în care s-a mers cap la cap până la final, dar de la 4-4 nu a mai funcţionat serviciul de nicio parte, cu excepţia ultimului punct, care a făcut diferenţa (10-8).

În finală, Niculescu şi Ostapenko le vor înfrunta pe favoritele numărul doi, Nicole Melichar (SUA) şi Demi Schuurs (Olanda), care au trecut în penultimul act de perechea Andreja Klepac (Slovenia)/Sania Mirza (India), cu 7-5, 2-6, 10-5.

Monica Niculescu şi Jelena Ostapenko şi-au asigurat un cec de 17.750 dolari şi 305 puncte WTA la dublu.

Monica are 9 titluri WTA la dublu şi alte 17 finale jucate, în timp ce Jelena are 3 titluri (la Doha în 2018) şi 3 finale (Doha 2020).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă