Monica Niculescu, Irina Begu şi Ana Bogdan au revenit în țară după victoria României la Ostrava. Simona Halep și Mihaela Buzărnescu au plecat la Doha

11 februarie 2019, 21:52

Monica Niculescu: „Sunt foarte fericită de acest rezultat, a fost un super weekend şi suntem mulţumite că suntem în semifinale după acel meci epic. A fost un meci foarte bun, toţi suporterii ne-au ajutat foarte mult. […] A fost incredibil, nu aveam cum să nu câştigăm cu un asemenea public. Va fi un meci foarte greu cu Franţa, suporterii sunt foarte gălăgioşi şi sunt curioasă ce suprafaţă vor alege”

Irina Begu: „Încă nu realizez, dar probabil că în următoarele zile voi fi mai conştientă de acest rezultat. Este extraordinar, noi am început acest drum în urmă cu cinci ani de zile, la Budapesta. A fost un drum lung, dar a meritat. Astăzi suntem în semifinale, sperăm să facem un rezultat şi mai bun şi să aducem acest trofeu acasă.”

Ana Bogdan: „A fost extrem de greu să stai pe margine și să urmărești. […] Trăiești intens fiecare moment, ești cu sufletul la gură, nu ești tu cel care controlează punctul, sunt fetele de pe teren și este mult mai greu.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite