Mobile World Congress: 2019, anul redefinirii smartphone-urilor

26 februarie 2019, 09:29

 

Mobile World Congress (MWC) este cel mai mare eveniment european din domeniul tehnologiei. Ediția din acest an se desfășoară sub titlul: Conectivitate inteligentă și aduce inovații precum deblocarea telefonului prin recunoașterea structurii venelor sau trei tipuri de ecrane utilizate simultan.

Noul telefon flexibil de la Huawei, care ar putea ajunge pe piață la jumătatea acestui an  la prețul de 2600 de dolari, cu 600 mai mult decât modelul Galaxy Fold de la Samsung.

Două telefoane spectaculoase, dar cu design diferit.

Huawei Mate X vine cu un singur ecran. Când e închis, are 6.6 inch, iar când e deschis complet, ajunge la 8 inch, adică cât o tabletă, rezoluție de 2480 x 2200 pixeli.

Galaxy Fold are nu mai puțin de șase camere foto și folosește tehnologie 5 G . Când este pliat, Galaxy Fold are un ecran cu diagonala de  4,6 inch. Odată deschis, se transformă într-o tabletă cu diagonală de aproape 7,3 inch cu rezoluție de 1536 x 2152 pixeli.

Cei de la LG au lansat două noi telefoane G8 și V50.

G8 propune o funcție inovatoare – să poți controla telefonul prin gesturi, fără să îl atingi. Telefonul poate fi deblocat doar trecând palma pe deasupra lui, poți regla volumul, poți da play, poți controla anumite aplicații, doar simulând un gest.

V50 este un telefon 5G și are funcția de dual screen, cu ajutorul cărei poți extinde funcționalitatea telefonului cu încă un ecran.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite