Moș Nicolae, voluntar pentru 570 de copii. Asociația Zâmbetul Îngerilor le-a adus cadouri, iar copiii s-au bucurat că moșul nu e doar o legendă

6 decembrie 2023, 21:27

Alexandra e mama a nouă copii și e tare mândră. Mezinul are 3 ani, cel mai mare, 15. Copiii care merg la şcoală au și burse. De merit.

Alexandra Motocu, mamă a nouă copii: Este o mare bucurie pentru mine ceea ce se întâmplă astăzi, pentru că așa le pot oferi și eu un mic cadou de Moș Nicolae copiilor mei.

Azi e zi mare și pentru Nicoleta. Face voluntariat chiar de onomastica ei.

Gina Nicoleta Neacșu, voluntară, Fabrica de Daruri: Cel mai frumos cadou este zâmbetul copiilor și bucuria lor, pe care am putut s-o facem azi, aici, împreună.

Acelaşi freamăt şi în bucătărie, unde Jacob şi echipa lui s-au pus pe treabă încă de ieri. Nu e deloc ușor să transformi în bunătăți sute de kilograme de ingrediente. Dar pentru maestrul în artă culinară a devenit deja o obisnuinţă.

Jakob Hausmann, maestru în artă culinară: Un mulțumesc nu vine cu cuvinte, vine cu inima, cu suflet. Asta este pentru mine un salariu fără număr.

Sunt deja 13 ani de când asociaţia înfiinţată de Irina preia în fiecare noapte alimentele rămase nevândute de marii retaileri, dar în termen de valabilitate, şi le distribuie familiilor cu probleme sociale. Aşa a întâlnit multe poveşti de viaţă. Şi a decis să le dăruiască un dram de bucurie acelor copii, la care Moşul ajunge cu greu. Azi s-a atins un record: 570 de micuţi, unii din Bucureşti, dar cei mai mulţi din sate din Buzău şi Călăraşi, pentru care au muncit peste 100 de voluntari.

Irina Mohora, preşedintele Asociaţiei „Zâmbetul Îngerilor”: Asociația, prieteni, voluntari, vedete toți încercăm să le facem o zi frumoasă, în care ei să simtă că și ei contează, și ei sunt importanți, și ei au dreptul să se bucure și să primească bucurie, dragoste, prietenie.

De opt ani încoace peste 3.000 de copii din toată țară au învățat că de Moș Nicolae nimeni nu rămâne cu ghetuțele goale.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă