Moș Crăciun, furat din centrul Timișoarei ziua în amiaza mare. Hoțul l-a vândut imediat după ce a dispărut cu el

22 decembrie 2022, 17:21

”Noi eram toți trei în magazin și aici se poate vedea cum se apropie de Moș și pleacă cu el în câteva clipe”, povestește un angajat al magazinului.

Păpușa mare de aproape doi metri a fost luată în timp ce angajații se aflau în interiorul magazinului. Hoțul a cărat-o sute de metri, fără să-l oprească nimeni. Niște trecători au văzut că a dispărut Moș Crăciun din fața vitrinei, au intrat în magazin și le-au spus angajaților.

La ora 16 și 15 minute, când eram toți trei în magazin. Deci, pentru noi asta este un șoc. Trecătorii erau foarte mulți, lumina zilei. Sinceră să fiu nu m-am gândit vreodată că un Moș atât de voluminos ar fi putut fi furat în miezul zilei, din față magazinului”, susține Ioana Truşcă managerul magazinului.

Imediat, angajații magazinului au mers la Poliție să reclame dispariția lui Moș Crăciun. Au început cercetările, iar ancheta i-a condus pe polițiști într-o casă, unde l-au găsit pe Moș.

”Mă gândesc că a venit cineva care a vrut să meargă cu el în brațe și nimeni nu și-a dat seama că îl duce undeva, că e furat. Mă bucur că este aici și copiii chiar aveau nevoie de el să facă poze”, spune un client.

Cel care l-a furat nu a fost identificat încă. Polițiștii au aflat că individul l-a vândut imediat după ce a plecat cu el din față magazinului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite