Moș Crăciun a ajuns după mulți ani la o mamă și șapte copii care își duc traiul de pe o zi pe alta, într-o casă dărăpănată și neîncălzită

24 decembrie 2020, 20:31

Într-o căsuță dărăpănată, cele opt suflete, mama și șapte copii, își duc traiul de pe azi pe mâine. În casă e frig, focul nu arde în sobă pentru că nu au lemne, iar prin tavan se vede cerul. Nici curent nu au și abia acum au primit câteva lemne cu care să dezmorțească micile cămăruțe.

La opt ani, pentru Elena povestea cu Moșul care lasă daruri copiilor nu există. Ea știe că mama este singurul sprijin al familiei.

Casa în care locuiesc cele opt suflete este a primăriei. Chiar dacă nu este tocmai o locuință, oamenii sunt mulțumiți că nu dorm sub cerul liber.

După mulți ani, Moșul a ajuns până la urmă și la acești micuți. Le-a adus multe dulciuri, un aragaz și o butelie, pe care mama să le poată face mâncare. Toate au fost aduse de jandarmii din Mehedinți. Sunt însă multe lucruri de care mai au nevoie pentru a-și duce traiul. Și nu numai acum, de sărbători.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite