Moș Crăciun vine și în pandemie. Copiii i-au trimis deja scrisori

14 decembrie 2020, 19:45

Antonia și Petra nu ratează niciodată ocazia de a-i spune Moșului ce ar vrea să pregătească pentru ele. De când au învățat primele litere, fetele îi scriu în fiecare an, iar Moșul respectă întocmai dorințele lor, la fel cum face cu toți copiii. De doi ani, de când au o surioară mai mică, trimit și pentru ea o dorință spre Moș Crăciun.

Cu multe emoții, fetele lasă scrisorile în cutie, convinse că Moșul vede cât sunt de cuminți și le va răsplăti pe măsură. Ca ele, mulți copii i-au scris deja și acum așteaptă cu nerăbdare ca Moșul generos să le ofere daruri și, mai ales, amintiri de neuitat.

Pentru a-i ajuta pe copii, la Craiova a fost amplasată chiar în centrul orașului o cutie poștală specială pentru astfel de scrisori. Se umple zilnic.

Chiar dacă suntem în pandemie, Moșul vine și anul ăsta și așteaptă scrisorile.

Pentru angajații oficiilor poștale, luna decembrie e cea mai aglomerată, dar și cea mai frumoasă, tocmai pentru că au ocazia să pregătească pentru expediere scrisori prețioase.

Timbrate sau nu, cei mici pot sta liniștiți: toate scrisorile ajung și anul acesta la Moș Crăciun. Copiii care nu i-au scris încă trebuie să se grăbească pentru ca să fie siguri că în noaptea de Ajun Moșul va scoate din sac exact cadoul visat.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite