Mitropolitul Banatului le-a oferit alimente nevoiașilor. ÎPS Ioan Selejan: Toți aceia sunt frați cu mine, așa că nu aș fi putut astăzi să stau la o masă, singur

Dăruind de Sfântul Ioan. Astfel și-a început ziua Înalt Prea Sfinția Sa Ioan Selejan. Mitropolitul Banatului le-a dus prânzul celor aflaţi în Centrul de Suport pentru Situații de Urgență și le-a ascultat poveștile. A pregătit și un dar consistent: 4 tone de alimente pentru nevoiașii timișoreni, dar și pentru migranți.

07 Ianuarie 2022, 17:12 (actualizat 07 Ianuarie 2022, 19:05) Știrile TVR |

Prima oprire a Mitropolitului Banatului de ziua Sf. Ion a fost la un centru al Direcției de Asistență Socială Timișoara. Acolo, oamenii fără adăpost primesc găzduire, hrană, îngrijiri medicale și consiliere.

Următoarea oprire a fost la Mitropolia Banatului, unde măicuțele pregăteau transportul pentru Cantina Socială. 4 mii de kg de alimente vor hrăni peste 1000 de persoane, mai multe săptămâni.

Mitropolitul Banatului, Î.P.S. Ioan Selejan: Acești oameni cu care am stat la masă, la marginea orașului, toți aceia sunt frați cu mine, așa că nu aș fi putut astăzi să stau la o masă, singur, decât cu frații mei.

Şi deținuții din penitenciare, precum și familiile lor au avut parte de sprijin din partea Mitropolitului Banatului.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 7°C
IASI 3°C 6°C
CLUJ 4°C 8°C
CONSTANTA 11°C 14°C
CRAIOVA 8°C 7°C
BRASOV 7°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI