Miting de susţinere a Guvernului la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea: PSD nu organizează astăzi niciun miting sau manifestație publică

5 februarie 2017, 14:38

Sute de persoane, majoritatea în vârstă, au protestat duminică în faţa Palatului Cotroceni. Oamenii au cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis, pe care îl consideră principalul instigator al manifestaţiilor împotriva guvernului. Acţiunea, care a avut loc în paralel cu cea din Piaţa Victoriei, este prima contra-manifestaţie din cele 6 zile de proteste naţionale.

ORA 21.15 Câteva sute de protestatari sunt încă în faţa Palatului Cotroceni, într-un miting de susţinere a guvernului şi împotriva prşeedintelui Klaus Ioahnnis, a transmis Laura Fronoiu pentru Ediţia specială de la TVR1.

ORA 20.15 Câteva sute de protestatari scandează şi acum la Palatul Cotroceni mesaje împotriva preşedintlui Klaus Iohannis şi de susţinere a guvernului Grindeanu. Cei mai mulţi sunt oameni în vârstă, dar printre ei sunt şi tineri. Protestul este unul paşnic. La ora prânzului au fost două incidente – doi tineri au aruncat în protestatri cu zăpadă şi cu ulei. Ei au fost luaţi de jandarmi.

ORA 19.05 O mie de oameni protestează la Palatul Cotroceni. Cer demisia președintelui Klaus Iohannis și își arată susținerea pentru guvernul Grindeanu. Laura Fronoiu a transmis pentru Telejurnalul de la ora 19.00

ORA 18.15 Aproape 1500 de oameni sunt la Palatul Cotroceni.

ORA 17.55 Aproximativ 1200 de protestatari s-au adunat la Palatul Cotroceni, într-un miting de susţinere pentru guvernul Grindenau. Au avut loc câteva incidente.

ORA 16.45 Aproximativ 1000 de persoane manifestează la Palatul Cotroceni împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi îi cer demisia. Este un miting de susţinere a guvernului Grindeanu. Pe strada Gheorghe Marinescu se circulă pe un singur sens. A avut loc un incident, un tânăr a aruncat cu zăpadă înspre grupul de manifestanţi.

ORA 15.10 Peste 100 de oameni s-au adunat în faţa Palatului Cotroceni şi protestează, a transmis reporterul Laura Fronoiu pentru emisiunea Ultima Ediţie. Oamenii au pancarte pe care sunt scrise diverse mesaje împotriva preşedintelui şi pentru susţinerea premierului Grindenau: „Jos cu Iohannis, trădător de ţară”, „Jos cu penalii de la Cotroceni”, „Susţin guvernul Grindeanu”. Cei mai mulţi protestatari sunt oameni în vârstă, dar sunt şi câţiva părnţi cu copii.

„Mesajele de mobilizare apărute pe rețelele de socializare nu sunt din partea PSD”, a adăugat preşedintele PSD.


Zvonuri despre un posibil mare miting PSD au apărut încă de joi, de când Liviu Dragnea a anunţat, în conferinţa de presă, că membrii şi simpatizanţii PSD cer o reacţie publică.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite