Misiune misterioasă cu final neprevăzut a unor poliţişti sub acoperire din Baia Mare. Unul dintre ei a fost călcat pe picior de o maşină

17 ianuarie 2017, 19:54

Trei poliţişti îmbrăcaţi civil au oprit luni seara în trafic un autoturism în care se afla un cuplu. Poliţiştii au încercat să o scoată cu forţa din autoturism pe femeia care se afla la volan. Totul a degenerat într-un scandal care i-a scos la geamuri pe locatarii unui bloc din zonă. Aceştia au filmat scena, care părea a fi un atac în care victimele erau ocupanţii autoturismului.

Cu toate că pe filmare se aude că a fost somată, şoferiţa a demarat în trombă. La plecare, maşina a trecut cu roata din spate peste piciorul unuia dintre poliţişti.

Soţul femeii, rămas la locul incidentului, povesteşte că poliţiştii îmbrăcaţi civil nu s-au legitimat, iar o maşină a poliţiei a apărut după aproximativ o jumătate de oră. Când au fost opriţi în trafic, a crezut că cei trei sunt hoţi.

Poliţistul rănit a suferit mai multe contuzii, care nu au necesitat însă spitalizarea. Nu este clar dacă cei doi cercetaţi acum pentru ultraj erau în vizorul poliţiei şi nici motivul pentru care au opriţi în trafic.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite