Mirela Rețegan susține campania #TuFaciSarbatoarea

30 aprilie 2019, 09:25

 

De fiecare dată când am fost în cel mai prost moment din viața mea, pentru că au fost mai multe, nu unul singur, m-am gândit că sunt vie, că mi-a mai dat Dumnezeu treabă pe pământul ăsta și, cu siguranță, găsesc energie și resurse să merg mai departe. Și m-am ridicat, și m-am spălat, m-am aranjat, mi-am pus cele mai bune haine pe care le-am avut și am ieșit din casă. M-am ridicat de pe canapea, am deschis ușa și am făcut primul pas. Ăla e cel mai important. Să faceți primul pas, să ieșiți de acolo, din problemă, că pe urmă vi se arată drumul. Cu siguranță o să ajungeți acolo unde vreți. Dar, ridicați-vă și faceți primul pas și ieșiți din problemă. Uitați-vă la ea și spuneți-i: problemo care ești, nu tu mă stăpânești pe mine, eu voi găsi soluția să te rezolv și să merg mai departe, pentru că eu merit să fiu cea mai fericită din lume” – Mirela Rețegan.

 

Campania #TuFaciSarbatoarea este pentru noi toți, iar bucuria poate fi transmisă și printr-un mesaj.

Așa că așteptăm în continuare mesajele voastre despre fapte și oameni exemplari și, deopotrivă, mesaje pentru cei care trec prin momente dificile și au nevoie de solidaritate.

Fiecare mesaj duce povestea mai departe.

Ne puteți scrie pe WhatsApp la nr. 0733 508 076, pe pagina de Facebook StirileTVR sau pe site-ul stiriletvr.ro, unde veți putea regăsi și toate personajele excepționale care apar în campania #TuFaciSarbatoarea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite