Mircea Gheorgheosu, membru AUR, depistat cu droguri asupra sa în Parlament. Și-a dat demisia și riscă închisoarea sau amendă penală

Mircea Gheorgheosu
Mircea Gheorgheosu
27 august 2021, 12:55

Bărbatul a fost reținut de angajații SPP, care au chemat imediat poliția. A spus că drogurile erau pentru consum propriu. Acum este cercetat de procurorii DIICOT.

Câteva ore mai târziu, după ce a fost reținut, Mircea Gheorgheosu și-a dat demisia din funcție deținută, dar și din partid. „Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța”, a transmis George Simion, președintele AUR.

În alte partide, au fost reacții de indignare.

Bărbatul riscă să stea în închisoare cel mult 2 ani ori să plătească o amendă penală.

UPDATE Mircea Gheorgheosu a anunţat vineri că şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). „Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui”, precizează Gheorgheosu într-o declaraţie de presă transmisă AGERPRES de către Biroul de comunicare al AUR.

–––––––––––––––––––-

„In data de 26 august 2021, poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost solicitaţi de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces ale clădirii Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat ce avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni. Lucrarea întocmită a fost transmisă unităţii competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, la acest moment fiind in instrumentarea DIICOT – Structura Centrală”, a transmis într-un comunicat de presă Poliţiei Capitalei.

”Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranța domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a spus președintele AUR, George Simion, pentru Știrile TVR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite