Minoră dispărută de patru zile, din Mahmudia, căutată de poliție, inclusiv cu o dronă. Fata a lăsat indicii, bilete și o scrisoare

Minora dispărută din localitatea Mahmudia a fost găsită
Minora dispărută din localitatea Mahmudia a fost găsită
4 martie 2023, 16:12

Fata a plecat de acasă pe 1 martie, dimineață, foarte devreme. De atunci, nu a mai dat niciun semn familiei. O camera de supraveghere a surprins-o îndreptându-se către pădure. Acolo au căutat-o zeci de jandarmi și polițiști, dar și localnici din Mahmudia și din împrejurimi. N-au găsit-o, dar în pădure au dat peste indicii pe care chiar fata le-ar fi lăsat, diferite bilete și chiar o scrisoare. Mama povestește că fiica ei citea cu pasiune o serie de cărți de aventuri.

Copila e căutată acum și în localitățile din jur, inclusiv cu o dronă și cu un câine de urmă.

Ioana Nanu, agent de poliţie, IPJ Tulcea: Căutările continuă, pe rază extinsă, atât pe plan local, cât şi naţional în vederea depistării persoanei dispărute, inclusiv cu sprijinul altor structuri operative de poliţie din ţară.

Mama fetiței dispărute: Să ne dea un semn, să se întoarcă acasă, o așteptăm cu drag, nu se va întâmplă nimic. Totul va fi normal. Ne dorim să vină acasă, atât. Și să fim sănătoase.

Minora are 1 metru 65 înălțime, 60 de kg, păr șaten şi ochi căprui.

Cei care au informații care ar putea duce la găsirea fetei sunt rugaţi să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite