Minivacanţa de 1 mai a început oficial pe litoral. Cei mai mulți turiști sunt așteptați la Costinești și Mamaia. Polițiștii au prins deja tineri care dețineau droguri la festivalurile de la mare. Liber spre munte, pe DN 1

28 aprilie 2023, 18:54

Costineștiul a fost luat cu asalt de mii de petrecăreți încă de noaptea trecută. Timp de patru zile, stațiunea găzduiește unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica trap din Europa.

Pauza de odihnă durează foarte puțin pentru cei veniți la Costinești. Concertele încep mult înainte de lăsarea serii și țin până dimineața.

Cei care iubesc muzica electronică s-au strâns la Mamaia, la festivalul Sunwaves. Acolo concertele se țin în corturi amplasate pe plajă.

De mâine, și la Constanța va începe un festival. Grill Fest îmbină muzica și mâncarea. Este pentru prima dată când se organizează un astfel de eveniment unde vor găti mai mulți bucătari şefi și vor cânta live artiști precum Smiley sau Carla’s Dreams.

Polițiștii și jandarmii au intensificat controalele și, împreună cu specialiștii antidrog, verifică toate intrările la festivaluri.

”Pe timpul desfăşurării festivalurilor, vorbim despre două festivaluri mai mari, lucrătorii din cadrul Jadarmeriei Mobile Constanţa au identificat 22 de persoane care aveau asupra lor substanţe interzise. Aceste 22 de persoane s-au ales cu acte de sesizare, confiscarea substanţelor pe care le aveau asupra lor, şi sunt pasibile de dosar penal”, a spus Constantin Murariu, purtător de cuvânt la Gruparea de Jandarmi Mobilă din Constanța.

Controalele vor continua pe toată durata festivalurilor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite