Min.Turismului, întrebat dacă îi este teamă de moţiunea de cenzură: Dacă pică Guvernul, să-i vedem pe ceilalţi. I-am văzut. Au tăiat salarii, pensii şi nu au făcut investiţii

Bogdan Trif
Bogdan Trif
28 august 2019, 10:54

Întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, dacă îi e teamă de moţiunea de cenzură, ministrul Turismului, Bogdan Trif a răspuns: „De ce să îmi fie teamă? Asta este, cade, cade. Şi dacă o să cadă Guvernul, o să-i vedem pe ceilalţi. I-am văzut. Au tăiat salarii, pensii, nu au făcut investiţii. Noi am venit în faţa românilor cu un program de investiţii pe care l-am îndeplinit. Eu la Ministerul Turismului am îndeplinit 95%”, a spus Trif.

Între timp, potrivit lui Trif, PSD continuă: „Aţi văzut că facem lucruri bune pentru români, avem un program de guvernare. Atâta timp cât românii ne-au acordat votul, continuăm”.

Întrebat, de asemenea, dacă sunt posibile alegeri anticipate, Trif a răspuns că „din păcate, văd că orice e posibil în România”.

În ce priveşte plecarea ALDE de la guvernare, Trif a spus că trebuie să plece şi secretarii de stat: „secretarii de stat ALDE din punctul meu de vedere nu ar trebui să rămână. În momentul în care au plecat de la guvernare trebuie să pleci cu totul. Secretarii de stat sunt numiţi politic. Nu mi se pare corect ca atunci când pleci de la guvernare să nu pleci cu totul”.

 

 

 

sursa

mediafax.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite