Ministrul Tineretului și Sportului s-a autoizolat acasă, după ce a intrat în contact cu ministrului Agriculturii, infectat cu noul coronavirus

27 noiembrie 2020, 11:59

Ministrul Agriculturii a anunțat aseară că s-a autoizolat la domiciliu și urmează îndrumările medicilor. Ministrul Oros a participat luni la ședința de guvern. Este cel de-al patrulea ministru infectat cu SARS COV 2.

Şi ministrul Finanțelor se va testa după ce a participat la câteva activități împreună cu Adrian Oros.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a participat la un eveniment în aer liber împreună cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ultimul confirmat cu COVID-19. Stroe s-a testat, este negativ, dar a decis să se izoleze pentru 72 de ore.

După ce Adrian Oros a anuțat că este infectat cu SARS-CoV-2, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a intrat în izolare.

„În urma anunțului colegului meu de Guvern, Adrian Oros, ministrul agriculturii, care a fost confirmat pozitiv pentru infecția cu SARS-COV-2, am luat decizia de a mă izola la domiciliu 72 de ore și de a realiza un nou test după această perioadă. Testul RT-PCR pe care l-am efectuat astăzi, joi, a avut rezultatul negativ”, a spus Stroe.

Stroe scrie, pe Facebook, faptul că a participat, miercuri, la câteva activități politice în aer liber împreună cu Adrian Oros și din acest motiv, pentru siguranță, a decis că este mai bine să rămână izolat până la un nou test.

Șeful Statului Major al Apărării, dar și liderul USR, Dan Barna au și ei COVID-19.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite