Ministrul Tanczos Barna, despre ITP: Să nu treacă nicio mașină care poluează mai mult decât trebuie sau decât scrie în cartea mașinii

Ministrul Tanczos Barna despre ITP
Ministrul Tanczos Barna despre ITP
18 ianuarie 2022, 22:23

Tanczos Barna a declarat în cadrul emisiunii “Inspiră România” că Inspecțiile Tehnice Periodice (ITP) ar trebui “să fie riguroase și ferme, astfel încât să nu treacă nicio mașină care poluează mai mult decât trebuie sau decât scrie în cartea mașinii”.

“Toate mașinile care intră în țară și sunt înmatriculate trec prin filtrul ITP. Sunt acele controale obligatorii care sunt dese la mașinile vechi, sunt anuale, mai rare la mașinile noi. Acele controale trebuie să fie riguroase și ferme, astfel încât să nu treacă nicio mașină care poluează mai mult decât trebuie sau decât scrie în cartea mașinii”, a susținut ministrul Mediului.

Acesta a menționat că sunt cazuri când “procuratura descoperă locații unde aceste măsurători nu se fac cum trebuie” și “Ministerul Mediului trebuie sprijinit și de celelalte entități din țară: Unitățile Administrativ-Teritoriale, de cei care se ocupă de aceste controale în trafic și la ITP, și de celelalte ministere”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă