Ministrul Sănătății: În următoarele două luni vor veni în România peste 7 milioane de doze de vaccin. Doar prin vaccinare putem să obținem „Jos pandemia”

30 martie 2021, 16:55

„Putem să scăpăm de pericol prin vaccinare. În următoarele două luni vor veni în România peste 7 milioane de doze de vaccin. Asta înseamnă că o mare parte dintre românii care vor vrea să se vaccineze vor putea să se vaccineze în condiţii cât se poate de decente aproape de casa lor, în perfectă siguranţă. Trebuie doar să vrea şi câteodată să fie ajutaţi să se înscrie şi îi rog pe toţi cei care pot să îi ajute pe alţi semeni, fie că vorbim despre medici de familie, fie că este vorba despre părinţii, bunicii dumneavoastră, fie că este vorba despre vecini, dacă puteţi să îi ajutaţi să se înscrie la vaccinare şi să meargă să se vaccineze. Vor fi destule doze de vaccin în următoarele luni pentru toată lumea”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Vlad Voiculescu spune că  vaccinarea este singurul mod prin care se va scăpa de pandemie:  „Singurul fel în care obţinem jos pandemia este acesta, prin vaccinare şi prin protejarea noastră şi a semenilor noştri în perioada imediat următoare. Dacă respectăm măsurile de siguranţă, şi nu le-aş mai spune atât „restricţii”, cât măsuri de siguranţă care să ne protejeze pe noi şi în special pe cei mai vulnerabili pe cei vârstnici, pe cei cu alte boli protejându-i, câştigăm timp pentru vaccinare.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite