Ministrul Sănătății promite că până în toamna viitoare vor fi semnate contractele de finanțare și proiectare pentru spitalele regionale din Cluj, Iași și Craiova

13 noiembrie 2019, 14:48

Toate cele trei proiecte au avize de construcții și de mediu, nu există litigii (…) În 15 decembrie se va semna contractul de finanțare, primul contract de finanțare al spitalului de la Iași. Urmând ca la sfârșitul lui decembrie, cel târziu începutul lui ianuarie 2020, să se semneze pentru spitalul de la Cluj și la sfârșitul lunii ianuarie, începutul lunii februarie să se semneze pentru Craiova, a promis ministrul Sănătății.

Potrivit planurilor ministrului Sănătății, până în septembrie 2020 vor fi semnate și contractele de proiectare pentru cele trei spitale, apoi se va intra în faza de execuție.

Previzionăm semnarea contractelor de proiectare ale celor 3 spitale: iunie 2020 – semnarea contractului de proiectare pentru Spitalul regional Iași,   iulie 2020 – semnarea contractului de proiectare pentru Spitalul regional Cluj, septembrie 2020 – semnarea contractului de proiectare pentru Spitalul regional Craiova. După care se va intra în faza de un an conform termenelor legale de proiectare iar apoi faza a doua de execuție, a declarat ministrul Sănătății, Victor Costache.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite