Ministrul Sănătății, la Spitalul din Deva: Mai rămâne conducerea militară cât este nevoie. Față de ce am văzut acum două săptămâni, este cu totul schimbat

23 aprilie 2020, 13:39

Sunt stocuri de medicamente, sunt stocuri de materiale sanitare, sunt stocuri de echipamente, există în acest moment și voință. Sunt 207 pacienți internați sunt și 23 de cadre medicale, patru s-au externat astăzi. Față de ce am văzut acum două săptămâni, este cu totul schimbat. Am vorbit și cu corpul medical și sper că acestă mentalitate să rămână, a declarat ministrul Nelu Tătaru, la spitalul din Deva.

Întrebat dacă conducerea medicală militară mai rămâne a Deva, ministrul a spus că va rămâne cât timp este nevoie.

Spitalul județean din Deva a ieșit din carantină acum 10 zile. Continuă să existe probleme la unele centre de îngrijire și asistență din Hunedoara. 14 persoane au fost depistate cu noul coronavirus.

Ministrul Nelu Tătaru a declarat că situația este mult mai bună acum la Spitalul de la Deva decât era acum două săptămâni.

Voi merge în fiecare regiune să constat personal cum stau lucrurile şi să lucrez cu toți colegii mei pentru remedierea deficiențelor, anunța recent. ministrul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

România, la un pas de epidemie de gripă

Permafrost arctic

Viruși ”Zombie”, vechi de aproape 50.000 de ani, readuși la viață în Siberia