Ministrul pentru Mediul de Afaceri demisionează din guvern: „România nu merită ce i se întâmplă acum”

2 februarie 2017, 08:10

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, şi-a delegat atribuţiile pentru şapte zile

„E un război pe care nu îl împărtăsesc şi pe care îl vreau cât mai repede oprit”, a mai scris Florin Jianu. El a precizat că avea pregătită demisia din Guvernul Grindeanu încă din seara şedinţei de la Palatul Victoria, dar a amânat în speranţa că se va reveni asupra deciziei.

„Am pregatit acest mesaj încă din seara celebrei şedinţe de guvern, am amânat însă decizia sperând că gândul bun sau măcar presiunea străzii îi vor determina pe cei care au greşit conceptual, dar şi pe cei care au acţionat, să aibă onoarea de îşi repara ,eroarea’ şi să ne continuăm liniştiţi activitatea”, a scris Florin Jianu pe pagina sa de Facebook.

Florin Jianu şi-a argumentat decizia spunând că se gândeşte la viitorul copilului său, la viitorului ţării, „viitor pe care trebuie să îl scriem cu onoare şi cinste, nu cu impostură şi minciună. România nu merită ce i se întâmplă acum, românii nu merită ce li se întâmpla acum!”.

În mesajul postat pe reţeaua de socializare, ministrul demisionar Florin Jianu spune că nu va da declaraţii presei şi face un scurt bilanţ al activităţii sale din această lună.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite