Propunere pentru digitalizarea IMM-urilor. Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Stefan Radu Oprea: Prin intermediul comerțului electronic putem să fim astăzi prezenți oriunde în lume

20 martie 2019, 09:30

Propunerea a fost făcută de  ministrul român pentru Mediul de Afaceri, Stefan Radu Oprea, la reuniunea unde au fost prezenți reprezentanții IMM-urilor din Uniunea Europeană.

Este necesar să facilităm investițiile private, să eliminam blocajele birocratice și să cream o infrastructura digitală la nivel european, spune oficialul roman care susține că astfel mediul de afaceri va deveni competitiv.

Prin intermediul comerțului electronic putem să fim astăzi prezenți oriunde în lume și atunci este doar un click distanță. Lucrurile pot fi foarte simple. În momentul în care devine obișnuință utilizarea calculatorului, orice micro intreprindere din România poate deveni o micro multinațională din perspectiva piețelor străine la care are acces. Am venit cu această propunere către ambasadorii IMM-urilor, pentru că ei sunt primii care ar trebui să știe care este reacția în fiecare stat membru. De, aici va intra pe agenda europeană. Cred eu că este o propunere foarte bună pentru că reacția a fost una plăcută, a declarat ministrul român pentru Mediul de Afaceri, Stefan Radu Oprea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite