Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, infectată cu SARS-CoV-2: Voi continua să muncesc de acasă

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat pe Facebook că are Covid 19. Demnitarul a mai spus că va munci de acasă și i-a avertizat pe subordonați că îi va verifica telefonic. De asemenea, în perioada izolării la domiciliu, Alexandru va face evaluarea instituțiilor din subordine.

19 Noiembrie 2020, 16:50 (actualizat 19 Noiembrie 2020, 16:54) Știrile TVR |
Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat pe Facebook că s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Ea are o formă ușoară și anunță că va continua să lucreze de acasă. Totuși, o parte dintre sarcinile ministrului vor fi preluate de membrii echipei de conducere a Ministerului Muncii.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru Covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre ele vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului”, a anunțat, pe Facebook, ministrul Muncii Violeta Alexandru.

Ministrul i-a avertizat pe subordonați că îi va verifica telefonic și că în perioada de izolare va face evaluarea instituțiilor din subordinea ministerului.

„Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut insituțiilor pe care le coordonez. Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici”, a precizat ministrul Alexandru.

Violeta Alexandru a mai spus că va urma tratamentul indicat de medici.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 7°C
IASI 3°C 6°C
CLUJ 4°C 8°C
CONSTANTA 11°C 14°C
CRAIOVA 8°C 7°C
BRASOV 7°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI