Ministrul Energiei, Virgil Popescu, invitat în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora Guvernului”. Tema dezbaterii: facturile la energie electrică şi gaze naturale

Ministrul Energiei Virgil Popescu
Ministrul Energiei Virgil Popescu
28 februarie 2022, 05:52

Dezbaterea, intitulată „Milioanele de români şi întreprinderile româneşti care suferă din cauza facturilor explodate la energie şi gaze nu mai pot fi ignorate. Hârtiile şi promisiunile prezentate la televizor nu ţin loc de investiţii în noi capacităţi de producţie care să reducă facturile românilor„, are loc la solicitarea grupului parlamentar al USR.

Potrivit USR, ministrul Energiei trebuie să prezinte explicaţii, pentru că „milioane de români şi întreprinderi româneşti suferă din cauza facturilor explodate la energie şi gaze„.

Solicităm ministrului Energiei să ne prezinte explicaţii cu privire la eşecul aplicării măsurilor de sprijin pentru populaţie, precum şi care sunt soluţiile propuse după data de 1 aprilie 2022. De asemenea, ministrul Energiei va trebui să clarifice care sunt, punctual, cu termene asumate, capacităţile de producţie care vor fi puse în funcţiune până la finalul anului, precum şi alte măsuri pentru a creşte oferta de energie şi gaze naturale în piaţă, astfel încât să ne reducem dependenţa de importuri„, au transmis deputaţii USR.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite