Ministrul Energiei, despre plafonarea prețurilor: Ordonanța este în vigoare până la 31 martie. Probabil în septembrie – octombrie vom lucra la ce se va întâmpla mai departe

24 august 2022, 14:32

Întrebat dacă plafonarea prețurilor va rămâne în vigoare și după 31 martie, Virgil Popescu a răspuns într-o primă fază apelând la declarațiile liderilor Coaliției: „Plafonarea prețurilor … a anunțat-o premierul, a anunțat-o liderul PSD, va rămâne, va rămâne, evident! Au răspuns deja liderii Coaliției, nu trebuie să mă întrebați pe mine!”.

Apoi, la insistențele ziariștilor, ministrul Energiei a răspuns: „Ordonanța este în vigoare până la 31 martie. După data de 31 martie, probabil că în cursul lunii septembrie – începutul lunii octombrie, vom lucra la ce se va întâmpla după data de 31 martie. Haideți să le luăm pe rând: să finalizăm și să încercăm să aprobăm aceste modificări până în data de 1 septembrie. După ce vor fi discutate în Coaliție, le (n.r., modificările la prețurile energiei) vom prezenta public. (…) Sunt convins că nu se va întâmpla nimic cu facturile românilor, ați văzut declarația celor doi lideri de partid”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite