Ministrul Educației: 67,79% din numărul total al unităților de învățământ au decizie de începere a cursurilor cu prezență fizică

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu
Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu
7 noiembrie 2021, 15:16

Au decizie de începere a cursurilor cu prezență fizică 4.847 de unităţi de învăţământ, cu un număr total de peste două milioane de elevi şi preşcolari, potrivit Agerpres.

Sorin Cîmpeanu a precizat că informaţiile exacte privind modul în care vor reîncepe cursurile sunt disponibile pe site-urile fiecărui inspectorat şcolar.

El a dat ca exemplu municipiul Bucureşti, unde sunt şi 27 de unităţi de învăţământ care au cerut intrarea în regim online, deşi aveau peste 60% rată de vaccinare a personalului.

Ministrul anunţa vineri, într-o conferinţă de presă, că şcoala va începe pe 8 noiembrie pentru toţi elevii şi preşcolarii atât din învăţământul de stat şi privat, menţionând că se vor desfăşura cursuri cu prezenţă fizică în unităţile în care rata de vaccinare anti-COVID a întregului personal este de peste 60%. În situaţia în care vor fi probleme legate de resursa umană sau de infrastructură, indiferent dacă rata de vaccinare a personalului este de peste 60%, există în continuare posibilitatea ca şcolile respective să solicite desfăşurarea cursurilor online.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă