Ministrul Educației a mustrat-o pe directoarea de la Colegiul Sfântul Sava. Sorin Cîmpeanu a cerut repararea plasei unei porți de fotbal de pe terenul de sport

Plasa ruptă a unei porţi de fotbal a fost motiv de mustrare a directoarei Colegiului Sfântul Sava, chiar în prima zi de şcoală. După ce în urmă cu câteva zile părintele unui elev de la cunoscutul liceu i-a semnalat ministrului Educației că plasa ruptă a unei porţi de pe terenul de fotbal reprezintă un pericol pentru copii.

05 Septembrie 2022, 14:29 (actualizat 05 Septembrie 2022, 14:58) Știrile TVR |

Sorin Cîmpeanu s-a convins că există o problemă şi a cerut ca plasa porţii să fie reparată în trei zile. A promis că la sfârșitul săptămânii va reveni să vadă dacă pericolul a fost înlăturat.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Asta nu trebuia să arate așa. Se poate constitui într-un pericol pentru elevi și vreau să o rog pe doamna director să ia aceste măsuri de înlocuire a plasei. Doamna director, rugăminte solicitare, sunt sigur că în decurs de trei zile săptămâna aceasta va fi înlocuit tot panoul acesta de plasa

Directoarea Colegiului Sfântu Sava: Încă nu... suntem cu lucrările terminate.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Doamna director in trei zile se înlocuiește tot acest panou de plasă, nu este conform.

Directoarea Colegiului Sfântu Sava: Da, da știu. Deocamdată terminasem ce e interiorul școlii.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: De acord, înțeleg că este complicat, Cum spuneam este nevoie de coordonare, este nevoie de coordonare cu autoritășile locale. Noi vă vom sprijini,  săptămâna aceasta voi veni cu colegii de la presă și vreau să-l văd înlocuit, săptămâna asta. Va multumesc! Succes.

 

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 6°C
IASI 6°C 4°C
CLUJ 4°C 4°C
CONSTANTA 8°C 7°C
CRAIOVA 6°C 6°C
BRASOV 4°C 4°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI