Ministrul Educației a mustrat-o pe directoarea de la Colegiul Sfântul Sava. Sorin Cîmpeanu a cerut repararea plasei unei porți de fotbal de pe terenul de sport

5 septembrie 2022, 14:29

Sorin Cîmpeanu s-a convins că există o problemă şi a cerut ca plasa porţii să fie reparată în trei zile. A promis că la sfârșitul săptămânii va reveni să vadă dacă pericolul a fost înlăturat.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Asta nu trebuia să arate așa. Se poate constitui într-un pericol pentru elevi și vreau să o rog pe doamna director să ia aceste măsuri de înlocuire a plasei. Doamna director, rugăminte solicitare, sunt sigur că în decurs de trei zile săptămâna aceasta va fi înlocuit tot panoul acesta de plasa

Directoarea Colegiului Sfântu Sava: Încă nu… suntem cu lucrările terminate.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: Doamna director in trei zile se înlocuiește tot acest panou de plasă, nu este conform.

Directoarea Colegiului Sfântu Sava: Da, da știu. Deocamdată terminasem ce e interiorul școlii.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu: De acord, înțeleg că este complicat, Cum spuneam este nevoie de coordonare, este nevoie de coordonare cu autoritășile locale. Noi vă vom sprijini,  săptămâna aceasta voi veni cu colegii de la presă și vreau să-l văd înlocuit, săptămâna asta. Va multumesc! Succes.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite