Ministrul Economiei Virgil Popescu cere revocarea lui Sevil Shhaideh de la Petrom. „Sunt persoane cu abordări discutabile”, a postat ministrul pe Facebook

Sevil Shhaideh
Sevil Shhaideh
11 ianuarie 2020, 14:58

„Am solicitat OMV Petrom convocarea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor în vederea revocării doamnei Sevil Shhaideh din calitatea de membru în Consiliul de Supraveghere.

OMV Petrom este un jucător important pe piața de energie românească și europeană, iar statul român, care deține aproape 21% din capitalul social al acestei companii, trebuie să ia decizii care să nu afecteze capitalul de imagine și performanțele economice ale companiei.

Unul dintre obiectivele mandatului meu este acela de a susține în funcții importante ale instituțiilor din subordinea mea oameni pregătiți și asupra cărora nu există semne de întrebare cu privire la profesionalismul și integritatea lor.

Acționariatul român al OMV Petrom nu trebuie să-și permită să mențină în asemenea poziții de decizie persoane cu abordări discutabile și care au făcut parte dintr-o guvernare care a adus grave prejudicii economiei românești”, a postat pe Facebook ministrul Economiei, Virgil Popescu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite