Ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete, a demisionat

31 august 2018, 13:26

Nicolae Burnete a trasmis un comunicat prin care a informat opinia publică de faptul că vineri dimineață și-a depus demisia la Cancelaria premierului.

El a precizat co demisia sa este irevocabilă și cel puțin la acest moment, nu va face subiectul unei conferințe de presă.

Liviu Dragnea anunța că la sfârșitul acestei săptămâni în cadrul ședinței comitetului executiva care va avea loc sâmbătă se va discuta despre o evaluare a activității miniștrilor, care urma să fie prezentată de Viorica Dăncilă.

Însă vineri, premierul a spus că nu a făcut o astfel de evaluare că nu se va discuta despre activitatea miniștrilor de până acum ți că o astfel de evaluare va începe în perioada următoare, astfel că nu se va putea vorbi despre o evaluare.

Sunt lideri social democrați care și-ar dori o remaniere, iar Nicolae Burnete este printre cei de care liderii PSD erau nemulțumiți.

La acest sfârșit de săptămână sunt mai multe ședințe în care PSD ar urma să se discute și despre activitatea Cabinetului Viorica Dăncilă. Astăzi se deschide seria ședințelor cu Școala de Vara a organizației de femei a PSD în cadrul căreia Rovana Pumb ar putea fi confirmată în funcția de președinte plin al acestei organizații, a transmis pentru Telejurnal Andreea Dumitrescu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite