Miniştrii Finanţelor şi Justiţiei, Eugen Teodorovici şi Tudorel Toader, primiţi la Cotroceni de consilierii preşedintelui. Discuțiile, pe tema rectificării bugetare

6 septembrie 2018, 10:13

Miniştrii Finanţelor şi Justiţiei au mers la Palatul Cotroceni, în locul premierului Dăncilă şi au fost primiţi de doi consilieri. Preşedintele o invitase însă la Cotroceni pe Viorica Dăncilă care este în Spania. Într-un comunicat, Klaus Iohannis, transmite că prin promovarea rectificării, guvernul a creat un precedent periculos.

ACTUALIZARE Întâlnirea de la Palatul Cotroceni s-a încheiat.

_________________________

ACTUALIZARE. Ministrul Finanţelor Publice și Ministrul Justiției au fost primiți la Palatul Cotroceni de către Mihaela Ciochină, Consilier Prezidențial – Departamentul Legislativ, și Cosmin Marinescu, Consilier Prezidențial – Departamentul Politici Economice și Sociale.

________________________

Întâlnirea are loc după ce Guvernul a adoptat proiectul de rectificare bugetară fără avizul CSAT şi în care invitaţia la consultări a fost adresată premierului Viorica Dăncilă. Premierul este însă în Spania astăzi.

Aceștia o vor reprezenta, la întâlnirea cu președintele Iohannis, pe Viorica Dăncilă, aflată într-o vizită oficială în Spania.

Invitația a fost lansată ieri, înainte de ședința de Guvern.

Tema discuției este rectificarea bugetară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite