Ministerul Educaţiei publică, vineri, locurile rămase libere după prima etapă a repartizării computerizate. Peste 1.600 de elevi au rămas nerepartizaţi

Potrivit calendarului oficial stabilit de Ministerul Educaţiei, vineri, urmează să fie publicată lista cu locurile rămase libere după prima etapă a repartizării computerizate.

28 Iulie 2023, 07:58 (actualizat 28 Iulie 2023, 08:59) Știrile TVR |
Afisarea rezultatelor la evaluarea nationala

Cererile de înscriere se vor depune în perioada 7- 9 august, iar repartizarea va avea loc în 11 august.

Pot participa la această etapă, pe lângă elevii nerepartizaţi la finalul primei etape, şi cei care au fost repartizaţi computerizat în prima etapă de admitere, dar nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen sau au renunţat, în scris, la locul ocupat;

De asemenea, pot participa elevii care nu au participat la repartizarea computerizată din prima etapă, dar şi absolvenţii clasei a VIII-a din serii anterioare, care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2023-2024 şi care au participat la procesul de admitere, având medie de admitere, în anii precedenţi, dar nu au fost înmatriculaţi într-o unitate de învăţământ.

Potrivit datelor transmise de către Ministerul Educaţiei, după prima etapă de admitere peste 1.600 de elevi au rămas nerepartizaţi.

 

 

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CRAWL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 2°C 4°C
IASI 1°C 2°C
CLUJ 3°C 3°C
CONSTANTA 6°C 4°C
CRAIOVA 3°C 5°C
BRASOV 3°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI