Milli Vanilli și Haddaway, la Revelion 2020. Disco Night Fever, în Piața Constituției din București

Milli Vanilli la Revelion 2020
Milli Vanilli la Revelion 2020
17 decembrie 2019, 11:34

Petrecerea va debuta pe 31 decembrie, la ora 18.00, și a fost inspirată anul acesta de energia și exuberanța mișcării disco, ce îi vor face atât pe nostalgici, cât și pe cei tineri să fredoneze unele dintre cele mai cunoscute refrene de dans din anii ’80-’90 și de la începutul anilor 2000.

În cele peste șase ore de petrecere, staruri internaționale și artiști români vor prezenta hituri care au marcat generații întregi.

Cap de afiș, trioul din Republica Moldova O-Zone cântă pe aceeași scenă cu Haddaway și cu rapperul american Turbo B., fostul solist al trupei Snap!. Lista invitaților străini este completată de artiștii din spatele numelui Milli Vanilli Experience (Face meets Voice).

Printre invitații serii se numără și unele dintre cele mai longevive și de succes trupe din România, ca Holograf și Vunk, dar și Horia Brenciu & HB Orchestra, iar trupa André cântă la Revelion 2020. Disco Night Fever la puțin timp după ce și-a anunțat revenirea în muzica românească. Un alt nume important pentru muzica dance din România, trupa 3rei Sud Est va interpreta atât single-ul proaspăt lansat, cât și piese din topul discotecilor, iar Ovidiu Komornyik & OK Band va completa lista artiștilor.

Seara se va încheia cu un spectaculos show de artificii, spun organizatorii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Protest al taximetriștilor în Piața Constituției