Militarii care și-au pierdut viața în accidentul din Argeș erau cadre cu experiență. Doi dintre ei au avut misiuni în Afganistan

30 iunie 2017, 03:41

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, de 38 de ani, necăsătorit, era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan. Era angajat al MApN din anul 2002.

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader, în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan. Era angajat al MApN din anul 2008.

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană avea 40 de ani și era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.

(w620) Militarii

Vineri dimineață, la ora 8.30, vor fi organizate în unitățile militare din țară ceremonii de comemorare a militarilor decedați în tragicul accident.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale este alături de familiile îndoliate și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe.

Toți militarii răniți sunt în stare stabilă și se află internați în spitale militare, mai precizează ministerul.

Doi dintre ei se află în îngrijirea medicilor de la Spitalul Militar de Urgență “Regina Maria” din Brașov, unul la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Ion Jianu” din Pitești, iar ceilalți 6 sunt transferați în noaptea de joi spre vineri către Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” din București.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă