Miliardari şi vedete internaţionale au petrecut de Halloween la Castelul Bran

31 octombrie 2022, 14:10

Misterioşi şi în costume de poveste, zeci de invitaţi la cea mai aşteptată petrecere de Halloween au participat întâi la un brunch organizat în apropierea castelului lui Dracula. Pe un balon din centrul Branului o proiecţie luminoasă îi ura bun venit celui mai bogat om de pe planetă, Elon Musk.

După miezul nopţii, povestea cu prinţi şi prinţese a continuat în curtea Castelului Bran care a fost luminat în roşu. Acolo oaspeţii au fost aşteptaţi de un grup de actori îmbrăcaţi în călugări pentru a-i introduce în atmosfera petrecerii. Iar pe aleile ce duc la castel au fost aprinse făclii. Printre cei care a vrut să participe la petrecere a fost şi un dinozaur.

Zeci de curioşi au aşteptat în faţa Castelului Bran pentru a-i putea zări pe miliardarii lumii veniţi să petreacă în Romania. În tot acest timp, unii dintre oaspeţii aleşi pe sprânceană împărtăşeau lumii întregi cum se distrează în decorul special pregătit pentru eveniment.

Aproximativ 200 de persoane ar fi luat parte la petrecerea exclusivistă. Cele mai multe, vedete de la Hollywood. Dar şi autorităţi locale braşovene. Totul a fost extrem de bine păzit astfel că şi misterul evenimentului se amplifica de fiecare dată când o maşină cu invitaţi trecea de bariera de la intrarea în curtea Castelului Bran.

Petrecerea de la Castelul Bran s-a terminat în jurul orei 3 dimineaţă. Distracţia a continuat însă într-un conac aflat în apropiere.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite