Mijlocaşul ghanez Christian Atsu, fost jucător al echipei spaniole Malaga, dar şi directorul sportiv Taner Savut, printre cei dispăruţi în urma cutremurului din Turcia

Christian Atsu şi Taner Savut
Christian Atsu şi Taner Savut
6 februarie 2023, 17:37

 

Atsu, care a mai evoluat pentru FC Porto şi Chelsea şi a jucat la Malaga în 2016, este căutat după ce clubul nu a mai putut lua legătura cu el.

Fotbalistul african a fost autorul victoriei echipei sale din această duminică împotriva lui Kasimpaşa (1-0).

„Gândurile noastre sunt alături de el şi de familia sa în aceste momente de incertitudine cumplită”, se arată şi într-o postare a clubului Malaga.

Pe de altă parte, Kerim Alici a reuşit să iasă dintre dărâmături prin mijloace proprii, iar coechipierii săi, Burak Oksuz şi Onur Ergun au fost salvaţi, precum şi traducătorul Emre Aslan.

 

 

Volkan Demirel, fost portar internaţional şi actual antrenor al Hatayspor, a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a cerut ajutor imediat şi a izbucnit în plâns.

Atsu, care joacă din vară la Hatayspor, împreună cu directorul sportiv al clubului Taner Savut, au fost prinşi sub dărâmături la Kahramanmaras, unde îşi are sediul echipa.

Potrivit presei turce, doi jucători de la Hatayspor – Burak Oksuz şi Bertug Yildirim – au fost scoşi din dărâmături, iar doi membri ai echipei tehnice – Ekrem Eksioglu şi Osman Ates – au supravieţuit şi ei.

Căutările pentru Atsu şi Savut continuă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite